Troeven

Tien redenen om te boeken via Vandamme Reizen.

Voor ons zijn klanten geen nummer, persoonlijke begeleiding is ons stokpaardje. We stippelen de reis uit zoals jij het wil! We zijn ervan overtuigd dat we het verschil maken met andere reisbureaus en online spelers. Redenen genoeg om te boeken via Vandamme Reizen te Veldegem!

1.

Een reis boeken is iets unieks. We weten perfect hoe we voor elke klant alles kunnen begeleiden 100% op maat. We zorgen voor gemoedsrust op verschillende vlakken: vluchten, hotel(s), cruise, excursies, restaurantjes en zoveel meer.

2.

We zijn opgeleid om elk stukje van de vakantiepuzzel grondig te bestuderen. Elke klant staat centraal en we proberen binnen het budget aan alle wensen te voldoen.

3.

We kennen het reilen en zeilen binnen de sector en kan vanuit de reisbehoefte van de klant de juiste match maken. Zo wordt ieder aanbod en iedere reis uniek en persoonlijk.

4.

We besparen je tijd en geld. Door een vlotte toegang via verschillende systemen bieden we vaak heel wat voordelen, garanderen we een bijzonder gebruiksgemak en bieden we een uitstekende service.

5.

We informeren je tot in detail en verlenen je de nodige bijstand tijdens je vakantie.   

6.

We zijn experts binnen ons vakgebied. We luisteren en bieden advies op maat  om je de perfecte vakantie te bieden.

7.

Kennis is macht. Gaat het nu om een visum of paspoortformaliteiten, cultuurtips, leuke adresjes of andere ‘insight information’, wij delen onze kennis en ervaringen graag met u.

8.

We zijn er voor jou. We staan paraat om je te begeleiden, zowel vóór de reis als tijdens de reis, maar ook achteraf, mocht er iets fout gelopen zijn, we zijn er om je te helpen.

9.

We zijn als het ware je personal coach. Door het persoonlijk contact kennen we onze klanten. En weten we wat je verwacht van een vakantie.

10.

Vandamme reizen zorgt voor unieke ervaringen die niemand anders kan bieden. Door jaren ervaring in de reiswereld, beschikken we over de juiste contacten om je net dat tikkeltje meer te bieden.

Contacteer ons

Stap dus zeker eens binnen bij ons als je reisplannen hebt!