Incentive Reizen

Bedrijfsreizen tot in de puntjes geregeld.

Incentives of bedrijfsreizen

Wil je jouw medewerkers en/of loyale klanten op een leuke manier belonen? Wat dacht je van een onvergetelijke incentive? Wij organiseren incentive-reizen 100% op maat van jouw wensen en jouw budget.

Een incentive is een beloning vanaf jouw vertrek thuis tot en met jouw terugkomst in de luchthaven. Het verschil tussen een goede reis of een fantastische incentive ligt in de verrassing. Speciale activiteiten en buitengewone ervaringen, dat garanderen wij jou!

Verre exotische bestemmingen, Europese citytrips of onbekende paradijzen: wij doen het voor jou. Samen met jou. Vandamme Reizen organiseert het hele pakket van transport, accommodatie, maaltijden, bezoeken, incentive-activiteiten, gidsen, meetings, cocktail parties, thema-avonden, galadiners met live-muziek en dans,... met oog voor detail die vast en zeker het verschil zullen maken.

Enkele reizen  die we dit jaar georganiseerd hebben met veel succes!

  • Zuid-Afrika: culinaire ontdekkingen en duiken tussen witte haaien
  • Valencia: verkenning per fiets van de futurische geheimen van Calatrava
  • Las Vegas: in de voetsporen van de jetset

Vandamme reizen maakt voor jouw bedrijf een reis en programma volledig à la carte! Met onze jarenlange ervaring in de incentive wereld zoeken we samen naar de gepaste bedrijfsreis.

Deze reizen zijn slechts een kleine greep uit ons aanbod! Op zoek naar een reis die bij jou past?