Team

Maak kennis met captain Vandamme en zijn crew.

Maak kennis met onze reisexperts.

Als je met ons op vakantie gaat, kan je rekenen op persoonlijk advies van een ervaren en enthousiast team. We hebben reisexperts in huis die je bij elke bestemming informeren over bezienswaardigheden die de ècht de moeite waard zijn, die je de weg wijzen naar de lekkerste restaurantjes, leuke hotels en tal van praktische tips. De ervaringen van onze reizigers nemen we graag mee. Samen met één van onze specialisten zoeken wij de ideale vakantie uit.

Voor ons ben je geen nummer, persoonlijke begeleiding is echt wel ons stokpaardje. We stippelen elke reis uit zoals jij het wil! Hierdoor maken wij ook het verschil met andere reisbureaus en online spelers. Voor een onvergetelijke vakantie, tot in de puntjes geregeld, moet je bij de Vandamme crew zijn! We stellen u graag onze captain Benny Vandamme voor en zijn enthousiaste crew.

Wat een hondenweer! Met deze woorden zette ik, zonder het zelf te beseffen, mijn eerste stappen in de wondere reiswereld.

Benny Vandamme

Benny Vandamme - Manager

Go where you feel most alive

Wat een hondenweer! Met deze woorden zette ik, zonder het zelf te beseffen, mijn eerste stappen in de wondere reiswereld. Het regende pijpenstelen, die bewuste namiddag op dat terras aan de kust in 1988. Na mijn gevleugelde woorden werd ik meteen aangesproken door iemand uit de reissector. Amper een paar weken later startte ik als prille dertiger mijn eigen reisbureau in Veldegem.

Ik ging in 1993 aan de slag als allereerste bediende van Benny en daar ben ik best wel trots op.

Patrick Monteyne

Al meer dan 20 jaar ben ik hier de duizendpoot op kantoor.

Ninette Dekeyser

Ninette Dekeyser - Management Assistant

Good things come to those who travel.

Al meer dan 20 jaar ben ik hier de duizendpoot op kantoor. Ik sta in voor alle administratie van het reiskantoor, zorg voor de nodige reisdocumenten, breng alle verzekeringen in orde voor onze klanten, verstuur de nieuwsbrieven… Verder ben ik ook verantwoordelijk voor de door ons georganiseerde groepsreizen en organiseer ik onze evenementen...

Met 22 jaar ervaring kan ik jullie de perfecte bestemmingen voorstellen voor een ideale golfvakantie.

Rigo Vyncke

Als kind was ik al nieuwsgierig om de wereld te ontdekken.

Vanessa Mévaere

Vanessa Mévaere - Travel Consultant

The world is a book. If you don’t travel, you read only one page!

De reismicrobe is aangeboren bij mij. Als kind was ik al nieuwsgierig om de wereld te ontdekken. In mijn kamer hing een wereldkaart waarop ik kruisjes plaatste bij mijn droombestemmingen en aan de muur hingen posters van adembenemende landschappen…

Je kan bij mij terecht voor elk type reis: een pakketreis met de auto of het vliegtuig, een rondreis à la carte, een cruise, een city trip, een treinvakantie… 

Evelyn Verduyn

Justine Mylle - Travel Consultant

I haven’t been everywhere, but it’s on my list.

Van kleins af ben ik gepassioneerd door de toerismewereld, reizen, nieuwe culturen en verschillende bestemmingen. Na mijn bacheloropleiding toerisme, besloot ik dan ook om verder te gaan in deze mooie en boeiende sector. Ik reis vooral doorheen Europa. Naast Europa ligt Afrika mij nauw aan het hart. Maar de andere continenten staan zeker ook nog op mijn lijstje. Mijn favoriete vakanties zijn citytrips & cultuur- en natuurvakanties.

Een greepje uit mijn favoriete vakantiebestemmingen : Griekse eilanden, Andalusië, Mallorca, Baai van Napels, ...

Justine Mylle

Een uit de hand gelopen hobby die uiteindelijk een volwaardige job werd.

Erwin Willemyns
Ons team ontmoeten?

Kom eens langs in ons kantoor te Veldegem of maak een afspraak zodat wij samen op zoek kunnen gaan naar de reis die bij jou past.