Incentives

Wil je jouw medewerkers en/of loyale klanten op een leuke manier belonen? Wat dacht je van een onvergetelijke incentive? Wij organiseren incentive-reizen 100% op maat van jouw wensen en jouw budget.

Verre exotische bestemmingen, Europese citytrips of onbekende paradijzen: wij doen het voor jou. Samen met jou.

Vandamme Reizen organiseert het hele pakket van transport, accommodatie, maaltijden, bezoeken, incentive-activiteiten, gidsen, meetings, cocktail parties, thema-avonden, galadiners met live-muziek en dans,... Met veel oog voor de details die het verschil maken.

Onze filosofie: een incentive is een beloning vanaf jouw vertrek thuis tot en met jouw terugkomst in de luchthaven. Het verschil tussen een goede reis of een fantastische incentive ligt in de verrassing. Speciale activiteiten en buitengewone ervaringen, dat garanderen wij jou!

Een paar bestemmingen uit onze ervaring :

  • Zuid-Afrika: culinaire ontdekkingen en duiken tussen witte haaien
  • Valencia: verkenning per fiets van de futurische geheimen van Calatrava
  • Las Vegas: in de voetsporen van de jetset

In het aanbod vindt je een drietal reizen terug die we dit jaar ondernomen hebben met veel succes. Wens je zo'n à la carte programma, aarzel dan niet om Patrick te contacteren. Patrick Monteyne heeft reeds jarenlange ervaring in de incentive wereld en zoekt samen met jou naar de gepaste incentive.

Contacteer hem nu op : patrick@vandammereizen.be

09 mei 2017

Collega Patrick bezocht vorige week het schip MSC Fantasia in Zeebrugge.

Dit mooie schip beschikt over 1637 prachtige kajuiten, een MSC Yacht Club, heel mooie spa- en wellnessruimte, fitness, binnen- en buitenzwembad met jacuzzi. Er zijn comfortabele...