Cruise Middellandse Zee MSC Magnifica : De charme van Olympia en oude Venetiaanse forten

Vanaf €1175 pp.
Cruise - 8 dagen - Italië, Griekenland, Santorini, Corfu, Montenegro
Afreisdatum: 13/10/2019

De charme van Olympia en oude Venetiaanse forten.

Deze cruise biedt de mogelijkheid om de landen, de mensen en de duizendjarige geschiedenis van Italië, Griekenland en Montenegro te bezoeken en te leren kennen. Net zoals de zeelieden van weleer toen ze vanuit Italië naar de Griekse eilanden voeren. Je ontdekt elke dag een andere betoverende stad.
Je vertrekt uit het prachtige Venetië om ’s anderendaags aan te komen in Bari. Van hieruit kun je o.a. de betoverende trulli ontdekken in Alberobello. Een dagje later kom je op het Griekse vasteland in Katakolon, ondermeer gekend om het eeuwenoude Olympia. 's Anderendaags mag je het eiland Santorini zeker ook niet missen. Santorini is een natuurlijk wonder met zijn hoekige en steile kliffen. Krijg je niet genoeg van de Griekse schoonheid, dan ga je een dag later vanuit Piraeus Athene bezoeken met zijn alombekende Akropolis. Ook een boottochtje op het kanaal van Korinthe wil je wellicht niet missen. En wat dacht je van Corfu? Ontdek er de nieuwe en oude stad of maak een heuse eilandrondrit. En last but not least is er Kotor, de fotogenieke parel van Montenegro, met zijn pittoreske middeleeuwse binnenstad. Na al dat moois keer je voldaan terug naar Venetië om van daaruit naar België terug te keren.

Inbegrepen in deze reis

Verblijf op basis van dubbele bezetting in het door u gekozen kajuittype, volledig uitgerust met airco, badkamer en eigen toilet, haardroger, kluisje, telefoon (prijzen single of triple zijn op aanvraag)
Vol pension aan boord in het buffet en de hoofdrestaurants (ontbijt, lunch, thee/koffie met versnaperingen, diner en middernachtsnacks)
All Inclusive Easy-drankenpakket tijdens de dag en de maaltijden (bier van de tap, frisdranken, water, selectie huiswijnen, selectie sterke dranken, cocktails en aperitieven, klassieke warme dranken)
Animatie’s en activiteiten overdag en ’s avonds
Vluchten Brussel-Venetië heen en terug met Brussels Airlines
Transfert luchthaven-schip-luchthaven
Haventaksen
Spektakels in het theater, live muziek in de bars, ...
Vrije toegang tot de fitness en zwembaden, bubbelbaden, casino, bibliotheek, ...
Nederlandstalige begeleiding door ons kantoor vanaf 20 deelnemers

Niet inbegrepen in deze reis

Excursies (voorbeeld excursiepakket met Olympia, Corfu en Montenegro mogelijk aan € 128 p.p.)
Servicekosten (€ 70 p.p.)
Persoonlijke uitgaven
Vervoer naar luchthaven Zaventem (prijs afhankelijk van het aantal deelnemers)
Verzekeringen (annulatieverzekering kan bijgenomen worden aan 5% van de reissom, bijstandsverzekering komt op € 24 p.p.)

Onze reisexpert

Ninette Dekeyser
Management Assistant
Interesse? Contacteer ons

Programma

DAGDATUMHAVENAANKOMSTVERTREK
1zondag 13 okt 2019Venetië, Italië17u00
2maandag 14 okt 2019Bari, Italië11u0017u00
3dinsdag 15 okt 2019Katakolon, Griekenland11u0017u00
4woensdag 16 okt 2019Santorini, Griekenland08u0017u00
5donderdag 17 okt 2019Piraeus, Griekenland07u3016u30
6vrijdag 18 okt 2019Corfu, Griekenland12u3018u30
7zaterdag 19 okt 2019Kotor, Montenegro07u0013u00
8zondag 20 okt 2019Venetië, Italië09u00

Bestemmingsinfo van de havens

Venetië

La Serenissima, parel van schoonheid

MSC Cruises excursies aan wal biedt een goede kans om de monumenten te bezoeken die het populairst zijn in Venetië: de Basilica di San Marco, het mausoleum van de beschermheilige van de stad en de Palazzo Ducale, de thuisbasis van de doge en alle raden van bestuur.
Dit zijn zeker de meest imponerende structuren in Venetië: de eerste is een met mozaïek bekleed embleem van Byzantijnse oorsprong, het tweede is misschien wel het mooiste van alle wereldlijke gotische gebouwen. En u wordt beloond voor het bezoeken van elke parochie: er zijn meer dan vijftig kerken die het waard zijn om te bezoeken en een lijst van belangrijke schilderijen en sculpturen die ze bevatten is zelfs twee keer zo lang.  
Geniet van uw cruisevakantie in Venetië en wandel door de Piazza San Marco: de enige piazza in Venetië, alle andere pleinen zijn campi of campielli. De parades, festiviteiten en markten trekken altijd veel bezoekers. De grootste bezienswaardigheid was ooit de handelsbeurs, bekend als de Fiera della Sensa, het middelpunt van de Piazza in de twee weken na de Hemelvaartsceremonie van het huwelijk van Venetië met de zee. Tegenwoordig is het plein het middelpunt van de bezigheden rond Carnaval.  
De koffiewinkels van de Piazza waren een essentieel onderdeel van de achttiende-eeuwse jetset en de twee overgebleven koffiewinkels uit die periode, Florian en Quadri, behoren nog steeds tot de duurste van de stad. De glasblazerij is wat Muranobekend maakte in heel Europa en de ovens vormen de enige overgebleven productiezone van Venetië.  
De panden die u vindt in de straten van Murano zijn veelal winkels die glaswerken verkopen en het is moeilijk om een paar meter op dit eiland af te leggen zonder uitgenodigd te worden om een showroom binnen te stappen. Bij sommige van deze winkels zijn ovens aangesloten. U zou de kans moeten grijpen om de verbluffend bekwame ambachtslieden in actie te zien.

Opgepast: zowel op de dag van vertrek als op de dag van terugkeer is er weinig tot geen tijd om de stad Venetië te bezoeken. Verlenging van de cruise is wel mogelijk. Geef ons hiervoor een seintje.

Bari

Een onontdekte eeuwenoude stad

Het is een excursie waard om door de oude binnenstad van Bari rond te slenteren, met haar adembenemende verzameling van straatjes. Het is een van de mooiste plekken om te wandelen tijdens uw mediterrane cruise naar het zuiden van Italië.
Dit labyrint van eindeloze gangetjes ligt aan het eind van de Corso Cavour en leidt u langs mooie tuinen en onder prachtige poorten. Deze gangetjes werden oorspronkelijk gebouwd om de bewoners tegen de wind te beschermen en om indringers te verwarren. Hier wordt er vooral buiten geleefd en vooral tijdens de zomeravonden zult u zien dat de meeste mensen buiten zitten. 
Bij aankomst in het hart van het oude centrum van Bari vindt u de Basilica di San Nicola, welke in 1197 is ingewijd om de relieken van de heilige te bewaren die een eeuw eerder werden geplunderd uit het zuiden van Turkije via de Middellandse Zee. De echte schoonheid van de kerk ligt in haar stenen, maar het meest bijzondere is de twaalfde-eeuwse bisschoppelijke troon achter het altaar, een prachtig werk ondersteund door kleine figuren die al het gewicht dragen. 
Voorbij de kust vindt u talloze trulli door het hele gebied Le Murge in Puglia. Cilindrische, witte gebouwen met grijze, kegelvormige daken die toelopen tot een punt of sfeer, vaak versierd met geschilderde symbolen. De dikke muren isoleren zowel tegen de kou in de winter als tegen warmte in de zomer en de lokale kalksteen wordt gebruikt om de dubbele daken waterdicht te maken. 
Zeventig kilometer landinwaarts bevindt zich Matera, aan de rand van een ravijn aan het oostelijke einde van Basilicata. Het dateert uit de middeleeuwen, toen de monniken rotskerken en kloosters bouwden in wat nu de Sassi heet, een ingewikkelde serie van aaneengeschakelde grotten. Later vestigden boeren zich ook in de Sassi, op zoek naar een plek waar ze veilig waren voor invasies. Ze bouwden hun huizen, stallen en winkels uit de rotsen en creëerden zo een van de vreemdste stadsgezichten van Italië en de meest significante grotnederzetting. 

Katakolon/Olympia

De duizendjarige bakermat van de sport

Een vakantie naar Griekenland tijdens een MSC cruise van de Middellandse Zee staat in het teken van geschiedenis en mythe. Katakolon is een kleine kustplaats in Griekenland in de baai van Agios Andreas, op slechts 20 km afstand van het eeuwenoude Olympia.   
De historische associaties met en de weerklank van Olympia, waar meer dan duizend jaar de belangrijkste Panhelleense spelen werden gehouden, worden alleen geëvenaard door Delphi en Mycene. MSC Middellandse Zee cruises bieden  uitgebreide excursies naar Olympia. Het is een van de grootste oude plaatsen in Griekenland en het bevindt zich naast de twee rivieren van Alfiós en Kládhios en biedt uitzicht op de heuvel van Krónos. 
De enorme hoeveelheid verwoeste bouwwerken kan een verwarrend beeld geven van hun voormalige grootsheid en functie, maar de plaats zelf is mooi en zeker een MSC excursie waard. De ingang van de plaats, gelegen op slechts 200 m van het moderne dorp, leidt langs de westzijde van de Altismuur langs een groep van openbare en officiële gebouwen. De Prytaneion was de verblijfplaats van de bewindvoerders, waar de atleten gratis konden eten en verblijven. 
U kunt de ruïnes zien van een gymnasium en een palaestra (worstelschool), gebruikt door de concurrenten tijdens hun verplichte, één maand durende training vóór de spelen. Hierbuiten stond het huis van de priester, de Theokoleion, een veelal gewelfd gebouw in wiens zuidoostelijke hoek een gebouw is te vinden dat werd aangepast tot Byzantijnse kerk. De belangrijkste focus van het Altisgebied ligt op de grote Dorische tempel van Zeus
Het werd tussen 470 en 456 voor Christus gebouwd en was zo groot als het Parthenon: een feit dat wordt benadrukt door de enorme kolompoten die de grond bedekken. De decoratie van de tempel kan zich meten met de mooisten van Athene; de gedeeltelijk herstelde sculpturen van Pelops in een strijdwagenrace, van Lapithen en Centauren en de werken van Hercules bevinden zich nu in het museum.

Santorini

Op een betoverende zee

U kunt niet zeggen dat u in Griekenland op vakantie bent geweest zonder het natuurlijke wonder van Santorini te hebben gezien. Terwijl ons MSC cruiseschip de grote caldera van Santorini (Thíra) in vaart, lijkt het land eromheen te verschijnen.  
Hoekige, steile kliffen hangen honderden meters boven de azuurblauwe zee en niets groeit of graast om het ontzagwekkende uitzicht te verzachten. De enige kleuren zijn de roodbruine, zwarte en grijze lagen puimsteen aan de rotswand van het grootste eiland van de mini-archipel. 
Een excursie aan wal tijdens uw MSC Middellandse Zee cruise biedt u de perfecte kans om Firá (ook bekend als Hóra) te bezoeken dat zich gevaarlijk vastklampt op de rand van de enorme caldera. Hoewel de restaurants in Firá vooral gericht zijn op toeristen, kan het eten er erg lekker zijn. Na een spectaculaire, twee uur durende wandeling langs de rand van de caldera bereikt u het dorp Imerovígli en verder naar het noorden Firostefáni, allebei met even prachtige uitzichten.
De enige alternatieve bestemming is Karterádhos, een klein dorpje op twintig minuten lopen ten zuidoosten van Firá. MSC Middellandse Zeecruises bieden ook excursies naar de stranden van Santorini aan de oostkust van het eiland, die bestaan uit lange stroken vulkanisch zand dat gloeiend heet wordt in de middagzon. 
Sporen van de Minoïsche kolonie die hier ooit floreerde zijn ontdekt in de gebieden op de oude locatie van de Minoïsche Thira bij Akrotíri, op het zuidwestelijke puntje van het eiland; de plek werd vanaf de late neolithische periode tot en met de zeventiende eeuw voor Christus bewoond. Het archeologische museum van Firá, nabij de kabelbaan in het noorden van de stad heeft een mooie collectie, waaronder een collectie van opgravingen uit het oude Thira.

Piraeus/Athene

Getuigenis van een eeuwenoude beschaving

Piraeus is de aanleghaven tijdens een MSC cruise naar het Middellandse Zeegebied. Het is sinds de klassieke oudheid al de haven van Athene geweest, toen de zogenaamde Lange Muren, waarvan de overblijfselen nog steeds te zien zijn, werden gebouwd om het te verbinden met de stad.   
Vandaag de dag is het op zichzelf al een heuse metropool. De veerboten van het eiland die vanaf de haven vertrekken waar uw MSC cruiseschip op uw terugkeer wacht, zijn de grootste reden waarom de meeste mensen hier komen; als u hier wat tijd doorbrengt vindt u de echte bezienswaardigheden van het plaatsje echter rond de kleine boothavens Zéa Marina en Mikrolímano, aan de overkant van het kleine schiereiland. 
Hier bruisen de luxe villawijken met aantrekkelijke cafés, bars en restaurants aan het water die de beste zeegerechten van de stad aanbieden. Een excursie aan wal tijdens uw MSC Middellandse Zeecruise biedt u de kans om ook een bezoek te brengen aan Athene. De overblijfselen van de oude klassieke Griekse stad, op beroemde wijze vertegenwoordigd door het Parthenon en andere overblijfselen die de Akropolis overtreffen, zijn een onvermijdelijke focus, evenals het prachtige Nationaal Archeologisch Museum
De rots van Akropolis, bekroond met de dramatische ruïnes van het Parthenon, domineert bijna ieder uitzicht op Athene. Het wordt omringd door voetgangersstraten en kan vanuit iedere hoek worden bewonderd. Wanneer u via het monumentale dubbele poortgebouw, de Propyleeën, binnentreedt, ziet u de kleine elegante tempel van Athena Nike op een steil plateau aan de rechterkant dat uitzicht biedt op Pireás en de Saronische Golf. 
Het Parthenon is echter het hoogtepunt, het eerste en grootste project van het Atheense Gouden Tijdperk van Perikles. Oorspronkelijk waren de kolommen met felle kleuren beschilderd en was het gebouw versierd met het mooiste beeldhouwwerk van de klassieke oudheid, ook rijkelijk gekleurd. Ten noorden van het Parthenon staat het Erechtheion en de opvallende zuilengang van de Kariatiden, waarvan de zuilen de tunieken van zes lange maagden vormen.

Corfu

Elegance embraced in a fortress

An MSC Mediterranean cruise excursion can be the chance to discover Corfu Town, one of the most elegant island capitals in the whole of Greece. 
Corfu Town comprises a number of distinct areas. The Historic Centre, the area enclosed by the Old Port and the two forts, consists of several smaller districts: Campiello, the oldest, sits on the hill above the harbour; Kofinéta stretches towards the Spianádha (Esplanade); Áyii Apóstoli runs west of the Mitrópolis (Orthodox cathedral); while tucked in beside the Néo Froúrio is what remains of the old Jewish quarter. 
As you set off inland from your MSC cruise ship you’ll find that these districts and their tall, narrow alleys conceal some of Corfu’s most beautiful architecture. The New Town comprises all the areas that surround the Historic Centre. 
The most obvious sights during your excursion are the forts, the Paleó Froúrio and Néo Froúrio. Looming above the Old Port, the Néo Froúriois the more architecturally interesting of the two forts. The entrance, at the back of the fort, gives onto cellars, dungeons and battlements, with excellent views over the town and bay; there’s a small gallery and seasonal café at the summit. 
The Paleó Froúrio is not as well preserved as the Néo Froúrio and contains some incongruous modern structures, but has an interesting Byzantine Museum just inside the gate, and even more stunning views from the central Land Tower. Just west of the Paleó Froúrio, the focus of town life is the Listón, an arcaded café-lined street built during the French occupation by the architect of the Rue de Rivoli in Paris, and the green (EsplanadSpianádha e) it overlooks. 
When you alight here from your MSC cruise you can also enjoy an excursion to the sixteenth-century church of Áyios Spyrídhon and some buildings dating from French and British administrations.

Kotor

Glorieuze geschiedenis aan een heldere blauwe zee

Tijdens uw MSC Cruise van het Middellandse Zeegebied ligt aan de rand van de majestueuze baai de middeleeuwse oude binnenstad Kotor; het is de onbetwiste parel op de kroon van Montenegro
Hoewel het niet meer Europa's best bewaarde geheim is, heeft Kotors plotselinge opname in de cruisewereld geen afbreuk gedaan aan de tijdloze geneugten van haar geplaveide straten en rustige pleinen. De stadsmuren omsluiten talloze cafés en kerken maar worden zelf gedomineerd door een reeks van enorme bergtoppen. 
Hieronder markeert de haven die nu bruist met gestroomlijnde jachten het einde van de baai van Kotor die er fjordachtig uitziet door de 1000 m aan kliffen die bijna verticaal uit de serene wateren stijgen. Kotors charmes zijn het beste zonder plattegrond te verkennen in de oude binnenstad, zodat u heerlijk kunt verdwalen in het doolhof van straatjes. U begint uw excursie waarschijnlijk bij de zeepoort naast de haven, waar uw MSC cruiseschip op uw terugkeer wacht en u zult vervolgens naar het belangrijkste plein gaan, Trg od Oružja
In de majestueuze gebouwen vindt u talloze cafés, waarvan de bekendste het oude Paleis van de Rector en een schuine klokkentoren zijn. Wandel door de straten en het duurt niet lang voordat u terechtkomt bij de St.-Triphon-kathedraal ondersteund door een muur van bergen en perfect voor foto's; een kijkje binnen de kathedraal is de toegangsprijs zeker waard. 
Verder in de stad zijn er meerdere kerken die een bezoek waard zijn, evenals een fascinerend scheepvaartmuseum, een opslagplaats van nautische kaarten en scheepsmodellen. De oude burchtmuren zitten trots boven de stad en zijn een klim waard. Houd negentig minuten vrij voor een rondleiding van het St-Ivankasteel, van waaruit u prachtig uitzicht heeft op het fjord.

Het schip MSC Magnifica

Uitzonderlijke pracht

MSC Magnifica combineert de ontspannen verfijning van de Musica Klasse met de verscheidenheid en weelde van onze trots, de Fantasia Klasse, en biedt cruisereizigers het beste van twee werelden. 
De magnifieke plekken op dit schip worden gekenmerkt door het traditionele vakmanschap dat moeiteloos samengaat met innovatief design en omvatten vijf gastronomische restaurants die gerechten uit de hele wereld serveren en 12 bars met een designerthema. Kinderen en tieners zijn dol op de gelegenheden met speciale thema's en de speciale clubs waar ze tal van nieuwe vrienden maken. 
De bekroonde MSC Aurea Spa biedt traditionele Balinese massages en ultramoderne schoonheidsbehandelingen: een sauna, een Turks bad, een fitnesscentrum, een thalassotherapieruimte en een ontspanningszone.  
De vrijetijdsvoorzieningen zijn niet minder indrukwekkend, met een weelderig open zwembadencomplex, vier bubbelbaden, een solarium en een door de hemel verlicht binnenzwembad met een Magrodome uitschuifbaar dak, zodat u bij elk weertype kunt genieten van een heerlijke duik. Er is ook een tennisbaan, een minigolfbaan, een bowlingbaan, een biljarttafel, een hightech fitnessruimte en een volwaardige Power Walking Track.  
Met dit aanbod zult u volop genieten van elk moment dat u hier bent. Het amusement gaat in de avond gewoon door, met een spectaculair casino, panoramische disco, 4D-bioscoop, internetcafé, sigarenlounge, comfortabel theater met 1.200 stoelen en live-entertainment in de barlounges.  Voor een rustigere avond gaat u het dek op voor een romantisch drankje onder de sterren en geniet u van het golvende water. In alle opzichten doet MSC Magnifica zijn naam eer aan — het biedt een cruise die magnifiek en onvergetelijk is.

Er zijn op dit schip 1259 kajuiten en er kunnen 3223 gasten op het schip logeren.

Ontdek hier een filmpje over de MSC Magnifica.

 

Prijzen (op basis van dubbele kajuit) - single prijzen op aanvraag

KajuittypePrijs per persoon
Binnenkajuit Bella€ 1175
Binnenkajuit Fantastica€ 1220
Buitenkajuit Bella€ 1270
Buitenkajuit Fantastica€ 1370
Balkonkajuit Bella€ 1420
Balkonkajuit Fantastica€ 1520
Balkonkajuit Aurea€ 1750
Suite Aurea€ 1980

Voordelen die bij elke beleving zijn inbegrepen

Bella-beleving
 • Comfort
  • droomcruises aan boord van moderne schepen
 • Gastronomie en wijn
  • buffet 20 uur per dag geopend (voor elk moment van de dag)
  • speciale menu's
 • Sport en activiteiten
  • bijna alle dagen vertoning van shows zoals op Broadway
  • zwembadruimte
  • sportvoorzieningen buiten (snelwandelpiste, basketballterein)
  • hypermoderne sportzaal met panoramisch uitzicht
  • entertainment voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden (clubs, ...)
 • Diensten
  • opgeleid meertalig personeel
 • Flexibiliteit
  • kajuit naar keuze, naargelang beschikbaarheid
 • Andere privileges
  • punten verzamelen met de MSC Voyagers Club

 

Fantastica-beleving
 • Alle voordelen van de Bella-beleving
 • Comfort
  • Roomservice 24 uur op 24 (gratis levering)
  • Ontbijt in de kajuit (zonder toeslag + gratis levering)
 • Sport en activiteiten
  • 50% korting op fitnesslessen (vb. yoga) en personal trainer (naargelang beschikbaarheid)
  • activiteiten voor kinderen: educatieve taalspelletjes, Doremi Chef-kooklessen met ons boordpersoneel (naargelang beschikbaarheid)
 • Flexibiliteit
  • mogelijkheid om de beste beschikbare kajuiten te kiezen
 • Andere privileges
  • Elke gast krijgt een foto cadeau, die genomen wordt tijdens de Mediterranean Night in het hoofdrestaurant
Aurea-beleving
 • Alle voordelen van de Fantastica-beleving
 • Ontspanning en wellness
  • gratis toegang tot het zonneterras om in alle rust van de zon te genieten
  • het wellness-pakket omvat: een massage naar keuze (60 min) uit het aanbod van de spa, toegang tot het zonneterras, een welkomstcocktail en onbeperkte toegang tot de wellnessruimte tijdens de cruise
  • MED by MSC kamerparfum (100 ml)
  • ontspanningsaccessoires in elke kajuit (kamerjas en slippers)

Kajuitbeschrijvingen

Binnenkajuit
 • Tweepersoonsbed dat kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden (op aanvraag)
 • De kajuit voor gasten met een lichamelijke beperking of beperkte mobiliteit heeft enkel eenpersoonsbedden.
 • Airconditioning, kledingkast, badkamer met douche, interactieve tv, telefoon, wifi (tegen betaling), minibar, kluisje.
 • Oppervlakte ongeveer 13 tot 20 m²*.

De grootte, de indeling en het meubilair van kajuiten binnen hetzelfde kajuittype kunnen afwijken van wat er op de afbeelding te zien is. 
*De grootte van de kajuiten varieert, kajuiten voor mindervaliden zijn ruimer. 

Buitenkajuit met belemmerd zicht
 • Tweepersoonsbed dat kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden (op aanvraag).
 • De kajuit voor gasten met een lichamelijke beperking of beperkte mobiliteit heeft enkel eenpersoonsbedden.
 • Airconditioning, kledingkast, badkamer met douche, interactieve tv, telefoon, wifi (tegen betaling), minibar, kluisje.
 • Oppervlakte ongeveer 15m²*.

De grootte, de indeling en het meubilair van kajuiten binnen hetzelfde kajuittype kunnen afwijken van wat er op de afbeelding te zien is.
*De grootte van de kajuiten varieert, kajuiten voor mindervaliden zijn ruimer. 

Buitenkajuit zeezicht
 • Tweepersoonsbed dat kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden (op aanvraag).
 • De kajuit voor gasten met een lichamelijke beperking of beperkte mobiliteit heeft enkel eenpersoonsbedden.
 • Airconditioning, kledingkast, badkamer met douche, interactieve tv, telefoon, wifi (tegen betaling), minibar, kluisje.
 • Oppervlakte ongeveer 14 tot 17 m²*.

De grootte, de indeling en het meubilair van kajuiten binnen hetzelfde kajuittype kunnen afwijken van wat er op de afbeelding te zien is.
*De grootte van de kajuiten varieert, kajuiten voor mindervaliden zijn ruimer. 

Balkonkajuit
 • Tweepersoonsbed dat kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden (op aanvraag).
 • De kajuit voor gasten met een lichamelijke beperking of beperkte mobiliteit heeft enkel eenpersoonsbedden.*
 • Airconditioning, kledingkast, badkamer met douche, interactieve tv, telefoon, wifi (tegen betaling), minibar, kluisje.
 • Oppervlakte ongeveer 17 tot 32 m².**

De grootte, de indeling en het meubilair van kajuiten binnen hetzelfde kajuittype kunnen afwijken van wat er op de afbeelding te zien is.
*Dit geldt niet voor de kajuit 15 025.
**De grootte van de kajuiten varieert, kajuiten voor mindervaliden zijn ruimer.

Suite
 • Tweepersoonsbed dat kan worden omgezet in twee eenpersoonsbedden (op aanvraag).
 • Airconditioning, kledingkast, badkamer met ligbad, interactieve tv, telefoon, wifi (tegen betaling), minibar, kluisje.
 • Oppervlakte ongeveer 30 m² met balkon.

De grootte, de indeling en het meubilair van kajuiten binnen hetzelfde kajuittype kunnen afwijken van wat er op de afbeelding te zien is.

Mogelijke excursies

Bekijk hier het aanbod aan mogelijks bij te reserveren excursies. 

 

Explorer excursiepakket

Deze 3 excursie-suggesties kunnen in het Explorer-pakket bijgereserveerd worden aan € 128 p.p.

 

Deze reizen zijn slechts een kleine greep uit ons aanbod! Op zoek naar een reis die bij jou past?