De wereld ontdekken samen met andere reisgenoten?

Ga samen in groep op reis en geniet volop van avontuur zonder enige zorg. Vandamme reizen organiseert uitstekende groepsreizen over heel de wereld in kleine groepen. Ontmoet nieuwe mensen en ga mee met ons!

Selecteer je favoriete groepsreis.

Geef je reis een vliegende start met Vandamme Reizen.

Laat je inspireren door onze selectie vliegvakanties. We informeren je graag over de bestemmingen die we in petto hebben en zoeken het beste voor je uit. Ontdek ons aanbod vliegvakanties.

Ontdek ons reisaanbod.

Vandamme reizen begeleidt je naar een zorgeloze vakantie.

Ook jouw TUI vakantie kan je bij Vandamme Reizen boeken aan de scherpste prijs. Persoonlijk advies en begeleiding krijg je er gratis bovenop! Wij maakten een selectie TUI reizen die je vast en zeker zullen doen dromen!

Bekijk het TUI aanbod.

Hou je van de Italiaanse charme, gastvrijheid, kunst en lekker eten?

Italië heeft zoveel mooie plekjes om te ontdekken. Wij trokken op avontuur en maakten een selectie van enkele unieke reizen in Italië die je vast en zeker zullen bekoren!

Ga mee naar Italië!

Zin in een golfvakantie? Wij bezorgen je een hole-in-one.

Vandamme reizen selecteerde voor jou de beste golfvakanties. Onze golfspecialist begeleidt je bij je persoonlijke keuzes zodat je zonder zorgen kan gaan golfen en genieten.

Bekijk onze golfvakanties.

Hou je van cruises? Samen bereiken we verdere horizonten.

Heb je er altijd al van gedroomd om de meest idyllische plekjes ter wereld te ontdekken tijdens een onvergetelijke cruise? Wij zijn specialist in de beste cruises. Ontdek onze selectie begeleide cruises, thema cruises, zee- en rivier cruises.

Ontdek onze cruises.

Kreta - Time To Smile Sundance ****

Vliegvakantie - 8 dagen - Kreta
Vanaf €545 pp.
Vanaf €1315 pp.
Vanaf €1199 pp.

Heel dankbaar voor jullie hulp en steun toen ik in het ziekenhuis lag in Benalmadena. Dit reisbureau is een grote aanrader door de menselijke aanpak. Chapeau!

Marleen Desmet, Zedelgem

Goede uitleg gekregen en ze hebben mooie voorstellen gedaan volledig naar onze wens. We hebben dan ook via hen geboekt.

Anne-Mie Anthierens, Loppem

TOP, nog nooit slecht gevaren! Goeie service & heel klantvriendelijk!!!

Charlotte Debusseré, Brugge

Onze reis naar Zuid-Afrika was van bij het begin tot op het einde SUPER. Van bij het opstappen op de bus hadden we al een gezellige babbel. Bij het inchecken in Zaventem leerden we al heel vlug de fantastische groep kennen. Eenmaal aangekomen in Zuid -Afrika stond de gids ons al op te wachten. Het was een hele toffe gids die alles uit de reis gehaald heeft wat kon. De safari's waren super en we hebben heel veel beesten kunnen zien. Het was een fantastische reis waar we nog heel lang zullen aan denken.

Etienne en Christiane Deketelaere